Eşya Depolama

Eşya Depolama

Sizin için belirlediğimiz bize ait özel alanlarda eşyalarınızı yine sizin istediğiniz süreler için koruyor, depoluyor ve saklıyoruz. Bu süre isterse bir ay olsun isterse yıllar boyunca sürsün vereceğimiz hizmetin kalitesinde bir değişiklik bulamazsınız. Her zaman sizin yanınızda olmaya programlandık, işimiz sadece nakliyecilik değil, aynı zamanda eşya depolamaktır. Son yıllarda genellikle büyük kentlerde uygulanmaya başlanan kentsel dönüşüm projeleri çerçevesinde insanlar geçici olarak eşyalarını bir yere bırakmaya ve kısa süreli bir başka yere taşınmaya başladılar. İşte bizim verdiğimiz hizmetlerin önemi de bundan sonra çıkıyor ortaya. Geçici olarak gidilecek olan mekanlara tüm eşyasını götürmek istemeyenler bizimle iletişime geçerek onlar için eşyalarını toplamamızı, depolarımızda saklamamızı rica ediyorlar. Bu esnada tüm eşyaları sigortalıyoruz ve havadar, küf ve nemden uzak modern depolarımızda saklıyoruz. Bu depoların tamamı 7/24 güvenlik kameralarının kontrolü altında tutulmaktadır. Eşya depolama denince akla biz geliriz, firma seçimlerinizi yaparken referans kaynaklarını da göz önünde bulundurmalı ve tercihlerinizi bu doğrultuda yapmalısınız. Eşya depolama bizim rutin işlerimiz arasındadır, uzun yıllardan beri bankaların, evlerin, iş yeri, büro ve ofislerin, fabrikaların eşyalarını depolama işlerini üstleniyoruz. Bizim için eşyaların az veya çok oluşu, depolama süreleri fark etmez, ister çok ister az eşyanız olsun ve zaman mefhumu gözetmeden bunları depolayabiliyoruz, bu kapasiteye sahip olan ender firmalardan biriyiz.

eşya depolamaEşyalarınızın istediğini istediğiniz zaman alabilir veya yenilerini de depolamamız için bize müracaat edebilirsiniz. Eskiden insanlar bu gibi bir sorunla karşılaştıkları zaman kendi başlarının çaresine bakarlar, küçük bir dükkan kiralarlar ve sarıp sarmaladıkları eşyaları bu dükkanlarda bekletirlerdi. Dükkan için aylık verilen kiranın yanı sıra eşyaların zaman içinde toz, toprak, kir ve benzeri gibi durumlar yüzünden eskidiği, küflendiği, rutubet kokmaya başladığı da bir gerçekti. Verilen kira ise ayrı bir yük olarak omuzlarda taşınırdır. Biz ve bizim gibi depolama firmaları sayesinde siz hiç yorulmadan eşyalarınızı topluyor, ambalajlıyor, taşıyıp sizin için hazırlanan özel alanda saklıyoruz. Eşya depolama son zamanlarda giderek daha popüler hale geliyor ve artan firmalar da bunu gösteriyor, ama yine söyleyeceğimiz gibi bu firmalara dikkat etmelisiniz, iyi bir araştırma yapıp firma hakkında olumlu şeyler duymadıktan sonra eşyalarınızı onlara emanet etmekten kaçınmalısınız. Güvenlik adına da eşyalarınız için risk oluşabileceğini aklınızdan çıkarmamalısınız. Biz köklü bir nakliye ve depolama firması olarak her türlü güvenceyi vererek gönül rahatlığı içinde eşyalarınızı bize teslim etmenizi sağlıyoruz.

Bulunduğumuz bölge içinde kendi alanımızda hep ilklere imza atmamızla tanınıyoruz, özenle seçtiğimiz depolarımızda nem ve rutubetten eser yok, barındırdığımız her eşyayı sigorta kapsamına alıyoruz. Eşyalar tek, tek barkotlanır ve ne zaman isterseniz istediğiniz eşyaya kolayca ulaşabilirsiniz, bir karışıklığa ihtimal vermiyoruz. Eşyaların barkot listesinin bir örneğini size veririz, diğer örneğini de kendimizde saklarız. Bu sistem sayesinde her şey her an elimizin altında olur. Ne zaman eşyanız lazım olacak o zaman bizi arayacak ve eşyanın barkot numarasını söyleyeceksiniz, biz de akabinde eşyanızı adresinize teslim edeceğiz. Olası yangınlara karşı eşyalarınızı koruma altına almak için sigortalamaya verdiğimiz önem de ayrı bir güzelliktir. Eşya depolama için yaptığımız yeniliklerden biri de eşyalarınızı teslim almadan önce her tarafından resimlerinizi çekeriz, ola ki bir eşyada önceden oluşmuş bir hasar vardır, gözden kaçmıştır bu yüzden de teslim ettikten sonra da eşyayı kontrol eder ve bizim depolamamız esansında her hangi bir zarar olup olmadığını kontrol ederiz.